algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

«Dansamàniga» torna amb el ball contemporani com a protagonista

L'Auditòrium de Sa Màniga acollirà el cicle de sis representacions


El III Festival de Dansa «Dansamàniga», de l'Auditòrium de Sa Màniga de Cala Millor, començarà el dia 15 de novembre amb la intenció de mostrar-hi algunes propostes contemporànies d'aquesta manifestació artística.

El cicle es compon de sis actuacions que s'allargaran en funcions úniques fins dia 3 de desembre quan, en un dels plats forts del certamen, el concert flamenc del Nuevo Ballet Español posi punt final a una proposta que es consolida any rere any. Els actes són organitzats per l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en col·laboració amb l'Institut Balear del Turisme.

Joan Carles Alià, gerent de l'Ibatur, manifestà que activitats com aquesta «tenen com a objectiu acostar al públic de Mallorca una mostra de la dansa que es fa en aquests moments a l'Estat, però també concretar ofertes riques en qualitat que col·laborin a la desestacionalització turística de l'Illa. Aquesta és una prioritat per resoldre al llarg dels pròxims anys».

Pere Santandreu, director de l'Auditòrium de Sa Màniga, comentà que «hem començat les negociacions necessàries perquè el Festival de Dansa de l'any vinent pugui sortir del recinte on es du a terme habitualment». «El nostre objectiu següent és cercar-hi escenaris naturals i alternatius, no habituals en aquestes representacions, però que siguin aptes per a mostres de dansa contemporània que en el nostre escenari no tenen cabuda, atès el seu disseny a la italiana».

De les sis representacions que s'hi veuran, algunes provenen de Madrid, València o Barcelona, i hi destaca la participació del Ballet Jove de Mallorca dia 19 de desembre. Així mateix, Santandreu volgué destacar la peça Peter Pan, de la companyia valenciana Ananda Dansa, amb gairebé vint-i-cinc anys de trajectòria i guardonada amb el premi MAX de les Arts Escèniques en la seva edició d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.