algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Luis Aguilé mostra una comèdia «políticament correcta» a l'Auditòrium

Sota el títol de Tío... tú qué hacías en el siglo pasado?, el polifacètic artista Luis Aguilé proposa una comèdia musical «políticament correcta» que es representarà a la sala Mozart de l'Auditòrium de Palma entre el 6 i el 9 de novembre.

L'obra conté quinze peces musicals compostes pel mateix Luis María Aguilera Picca, el seu nom real, i el guió ha estat escrit per Ana Alcántara, esposa del popular cantant argentí.

En el muntatge, que ahir va ser presentat a Palma, Luis Aguilé està acompanyat per les actrius María José Nieto, Cristina Goyanes i Leonor Gamazo.

María José Nieto dóna vida a l'obra a Purita, una vedet que viu una relació sentimental amb Luis Aguilé, que rebrà la visita inesperada de la seva neboda Lolita, interpretada per Cristina Goyanes, una jove nouvinguda a Madrid amb la intenció de triomfar en el món de l'espectacle.

Lolita és una dona de costums liberals la mentalitat moderna de la qual xocarà de manera contínua amb el tarannà conservador del seu oncle i donarà lloc a divertides situacions d'embolic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.