cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 22°
32°

El VI Festival de cinema Europfilm entrega els seus primers guardons

A la gala d'anit s'entregaren els guardons de ràdio i televisió


Els guardons als professionals de la ràdio i la televisió del Festival de Cinema de Mallorca Europfilm s'entregaren ahir a la nit en una gran gala als cinemes AMC de Festival Park.

Aquesta és la tercera vegada que el festival ret homenatge als professionals que han desenvolupat una tasca important en programes destacats de la televisió a l'Estat. Com a novetat d'enguany, el món de la ràdio i les produccions europees tingueren el seu reconeixement.

Segons el portaveu del jurat, Alfonso Eduardo Pérez Orozco, «el cine és de llarg un esdeveniment que aixeca moltíssima expectació, fins i tot més que les olimpíades. Referents importants per nosaltres és el Festival de cinema de Cannes, que ja fa anys que ret homenatge a les produccions televisives europees».

Els premiats en aquesta edició han estat el programa Al filo de lo imposible de TVE; El ojo crítico de RNE; Anne Igartiburu, del programa de TVE Corazón de...; Montserrat Domínguez de La mirada crítica de la 5; Victoria Vera, pel seu programa al Canal 9 Dame un beso; el canal francès TV5; la sèrie d'Antena3 Un paso adelante; Pedro Ruiz per La noche abierta i Claudio Biern Boyd en reconeixement per la seva carrera en el món de les sèries de dibuixos animats. Aquest darrer confessà emocionat que «de tots els premis que he rebut aquest és el més important de la meva vida, i no ho dic per quedar bé, sinó perquè vaig néixer a Mallorca i em consider Mallorquí. Aprofit aquest moment per reivindicar més programació infantil per als nins i les nines».

El director del festival, Rafael García Loza, agraí el suport rebut per l'Ibatur i pel nou Govern balear, «sense el qual i gràcies al seu nou tarannà s'han refermat les bases de futures edicions d'aquest festival».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.