algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

El Festival de Pollença acull favorablement les noves decisions de l'EFA

EMILI GENÉ Palma.
A Wroclaw (Polònia) es realitzà fa una setmana una decisiva reunió de l'EFA (European Festivals Association), entre el 23 i el 26 d'octubre. Aquesta associació agrupa els més prestigiosos festivals de música europeus, entre els quals figura el Festival de Pollença, l'únic dels que es duen a terme a Mallorca i un dels vuit festivals espanyols integrats a l'EFA. En representació del nostre festival va assistir-hi el seu director artístic, Eugen Prokop.

Entre les decisions adoptades, destaca l'elecció d'un nou director per substituir Frans de Ruiter, que ha estat al capdavant de l'associació durant els darrers 14 anys. Per unanimitat, es va decidir que l'anglès Gavin Henderson lideràs aquesta nova etapa de l'EFA, entre els nous projectes de la qual es troba el desplaçament de la seva seu, des de Ginebra a Brussel·les. El canvi obeeix a la voluntat de l'associació d'apropar-se als centres de producció cultural europeus, amb la consegüent potenciació econòmica dels seus recursos, integrats als esquemes del Mercat Comú Europeu.

Aquesta nova ubicació respon a la decisió que els festivals integrats a l'EFA reforcin el seu paper de projecció de la cultura europea a través del món, sense limitar-la d'altra banda a la seva expressió musical. A partir d'ara, l'EFA pretén impulsar igualment l'òpera, la dansa o el teatre. Les noves pautes de l'associació han estat favorablement acollides pel Festival, que ja té la programació enllestida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.