algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

La parella, omnipresent a la premsa

L'impacte de la futura boda del príncep Felip amb la periodista Letizia Ortiz ha estat de tal magnitud que totes les revistes del cor, i fins i tot la premsa econòmica, hi dediquen portades, un gran nombre de planes i fotografies immaculades i escollides amb gran cura. Agunes publicacions com Hola han avançat l'edició amb motiu de l'esdeveniment.

En el seguit de revistes s'hi pot veure Letizia en diferents moments de la seva vida tant privada com professional. Detalls de la relació, sobretot conjectures encara per determinar, també se succeeixen a les planes del cor, així com informació sobre el matrimoni anterior de la futura reina, que hi té un ressò prudencial.

Els gusts de la promesa del príncep quant a roba, els colors sobris i sobretot el negre, i els vestits amb jaqueta són motiu d'avaluació. Igual que les peripècies que la parella hagué de pensar per enganar del tot la premsa i no donar peu a cap possible pista. També es posa en relleu la «tàctica» del príncep per deixar-se veure en algunes discoteques amb elegants i belles senyoretes rosses per despistar. O les cares bocabadades que posaren els companys de professió d'ella quan a la fi es revelà qui era aquelchico amb qui sortia Letizia i del qual ningú no sabia la identitat. Sembla que només dues de les amigues més íntimes d'ella sabien que es tractava del príncep Felip.

El setmanari Tiempo mira d'aprofundir en la relació dels futurs reis de l'Estat espanyol i especifica que Letizia Ortiz fou presentada als reis Joan Carles i Sofia fa devers un mes i mig. Pareix que la cosa no va ser un amor a primera vista, i que es concretà després d'alguns sopars. Després la parella ja es veia a la residència del príncep.

L'anunci de les noces reials no escapà a publicacions especialitzades en altres temàtiques que no són del cor. El diari econòmic Expansión especifica que algunes immobiliàries ja han començat a posar preu per al lloguer de les balconades d'edificis que mirin cap a la catedral de l'Almudena i el Palau Reial. El preu de partida per començar a negociar se situa al voltant de 3.000 euros. Déu n'hi do!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.