nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Doble festa al palau de la Zarzuela

Després de l'esperat anunci del casament l'estiu que ve del Príncep Felip amb la periodista asturiana Letizia Ortiz, els reis i la feliç parella no deixaren de rebre al llarg de tot el dia d'ahir quantioses felicitacions procedents de tots els sectors institucionals per l'«encertada elecció» de l'Hereu al tron espanyol.

La Família Real celebrà ahir en la intimitat un doble esdeveniment: d'una banda, el 65 aniversari de la Reina Sofia i, per un altre, la feliç notícia, que ha estat acollida pels Reis amb «enorme alegria i gran satisfacció», segons fonts de la Zarzuela.

La futura Princesa d'Astúries, que no se comunicà si prengué part a la festa, tindrà a partir d'ara un estatus especial i acompanyarà a l'hereu de la Corona a alguns actes oficials. La periodista, «aclaparada però molt feliç» per com han ocorregut els esdeveniments, va abandonar dissabte dematí el seu habitatge al barri madrileny de Vicálvaro, on residia, i des d'on els seus veïns no podien donar crèdit a haver estat compartint la seva vida al costat de la que serà la pròxima reina d'Espanya.

Felip ja havia manifestat en alguna ocasió que el dia que elegís a la que seria la seva esposa, intentaria que fos una «acertada elecció», que cercaria una dona amb qui mantenir una relació basada en l'amor i el respecte. «Veuré en ella una parella amb qui compartir vida i treball i serà la mare dels meus fills», comentà. Ara, just queda que aquests desitjos i esperances se facin realitat a la catedral de l'Almudena. Un temple, l'únic de l'Estat espanyol santificat pel Papa Joan Pau II, que acollirà l'enllaç el proper estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.