algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Satisfacció general per la boda del príncep i Letizia Ortiz

L'enllaç reial podria celebrar-se el 24 de juny, coincidint amb l'onomàstica del rei

59520
La nuvia, en una imatge de feina a Bassora (Iraq), se la compara amb Mary Donaldson pel seu curriculum professional.

L'enllaç reial entre el príncep Felip i la periodista Letizia Ortiz es podria celebrar el dia 24 de juny de l'any que ve, segons fonts de la família Borbó a Barcelona. La família reial podria haver escollit el solstici d'estiu com a data per al casament de l'hereu de la Corona, de manera que coincidís amb la celebració de l'onomàstica del seu pare, Joan Carles I, i del seu avi, Joan de Borbó, per qui el príncep sentia vertadera devoció.

Encara que la Casa Reial va avançar que el matrimoni se celebraria a començaments d'estiu de 2004, la data concreta no serà confirmada oficialment fins dijous d'aquesta setmana, quan es durà a terme la petició de mà.

El 24 de juny sembla la data indicada, atesa l'onomàstica del rei espanyol, i per ser també un dia de celebracions en moltes ciutats mediterrànies.

La del príncep d'Astúries serà el quart casament d'un hereu real europeu en aquest segle, després de l'enllaç entre Haakon de Noruega i Mette-Marit, l'agost de 2001, del matrimoni de Guillem d'Holanda i Maxima Zorreguieta el febrer de 2002, i del futur casament de Federic de Noruega i Mary Donaldson, que està anunciada per al 14 de maig de 2004.

Igual que la periodista, la futura esposa de l'hereu al tron danès, Mary Donaldson, l'enllaç del qual va ser anunciat fa poc, és també una jove de classe mitja, que abans de conèixer el príncep treballava com advocada.

De la mateixa manera, Letizia és també una dona del segle XXI, com la definien ahir en la Sarsuela, a més d'una cara coneguda per als espanyols. A l'enllaç entre l'hereu espanyol i aquesta jove asturiana de 31 anys s'espera que assisteixin els màxims representants de les monarquies de tot el món, així com alts mandataris de multitud d'Estats, especialment d'Amèrica Llatina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.