cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El Cordobés, Rivera Ordóñez i Ferrera varen triomfar a Muro

Es tallaren 9 orelles i una cua a la festa patronal

MIQUEL GOMIS.Muro.
Amb més de tres quarts de l'aforament cobert, en el calorós horabaixa d'ahir diumenge es va celebrar el tradicional festeig patronal de Sant Joan de Muro, on es varen torejar bous de la ramaderia d'Àngel Sánchez Sánchez, molt bé presentats, que varen donar un excel·lent joc. De fet, al sisè del capvespre, el més polèmic, se li va atorgar la volta al rotle.

El primer a sortir a la plaça va ser Manuel Díaz El Cordobés. El torero aconseguia dues orelles i palmes després de torejar els dos animals que li varen tocar en sort. El Cordobés va rebre a la verònica el seu primer de l'horabaixa. En aquest noble animal li va realitzar una faena basada en la destra, amb passades templades. Al final, la granota va aixecar l'ànim del públic. Culminà amb estocada. Va estar molt encertat amb el capot i realitzà una faena llarga i variada. Va perdre trofeu pel mal maneig dels acers.

Rivera Ordóñez fou premiat, per la seva banda, amb dues orelles i una orella. El torero va anar pel primer amb una envestida poc clara, però el va saber entendre amb la muleta i en el cinquè va dibuixar bons passes de muleta i se'l va notar molt carregat. Per acabar, Antonio Ferrera aconseguí dues orelles i dues orelles i una cua, en trobar-se amb el lot de més transmissió, que li va facilitar l'horabaixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.