cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

L'Espai Norma Còmics neix amb l'objectiu de promoure la cultura

El centre obre les seves portes aquesta tarda amb una taula rodona

La llibreria Norma Còmics inaugura aquest horabaixa la Sala d'Agitació Cultural Espai Norma Còmics, un lloc destinat a promoure activitats relacionades amb el món de la cultura i del lleure. El centre oferirà una programació trimestral i s'obrirà només quan es realitzin els actes.

A través de debats, conferències, presentació de novetats i tallers, s'intentarà «agitar les inquietuds culturals de la gent», segons Joan Miquel Morey, de Norma Còmics. També s'inclouran, dins de l'apartat de lleure, esdeveniments com jocs de taula. Les activitats se centraran en dos punts: «La llibertat i la rapidesa d'acció», afirmà Morey.

El representant de Norma Còmics justificà aquesta declaració explicant que «no dependrem d'uns pressuposts tancats», sinò que «anirem incorporant iniciatives segons vagin sorgint» recalcà, i afegí contundent que el centre cercarà l'«autofinançament» per tal de demostrar que «es pot fer cultura sense molts de doblers».

La taula rodona sobre «Fidelitat de la pel·lícula Les dues torres a la novel·la de Tolkien» obre avui les activitats programades. Xavier Real i Carlos Carabias, de Tol Eressëa, Delegació a Mallorca de la Societat Tolkien Espanyola, s'encarregaran de la xerrada que «interpretarà les desviacions de la pel·lícula», tenint en compte que es tracta de «la adaptació més fidel», va assegurar Real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.