nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
15°

Diabéticas Aceleradas estrenen obra amb molt d'humor i crítica

Demà presenten a l'Auditòrium «Quin fum fa!»

A.P. Palma.
El barri palmesà de Cala Gamba és l'escenari escollit per les Diabéticas Aceleradas com a escenari de la seva nova obra, Quin fum fa!, que estrenen demà a la sala Mozart de l'Auditòrium de Palma. «Hem escollit Cala Gamba perquè és un barri que està molt putejat, ja que tenen la depuradora, l'aeroport, la central de Sant Joan de Déu...», diuen els actors, que afegeixen que aquesta és la seva obra més crítica, encara que amb l'humor de sempre.

«Estam una mica farts de tot, l'entorn ens està menjant, la ciutat està cada dia més contaminada... Només creim en el rebost ple», asseguren els components de la formació, que per a aquesta obra, a banda dels fundadors, Joan Bauçà i Pep Noguera compten amb els membres habituals del grup, Eric Nova i Pepa Charro, i la participació de Pere Terrasa, altrament conegut com Vivian Caoba.

Margalida Estarellas, Francisco Javier, Fanny Noguera, Crescencio Bauçà i la peculiar Quin Fum Fa, propietària d'un restaurant xinès que «recicla» els moixos del barri, són els personatges d'aquesta nova comèdia de Diabéticas Aceleradas. Els responsables l'han definida com «una comèdia de barriada els personatges de la qual entrecreuen les seves vides i les seves circumstàncies amb un estil que barreja les pel·lícules de Frank Capra, Crónicas de un pueblo o Farmacia de guardia».

A l'obra, que transcorre en dos espais temporals, el 1969 i el 2003, passen moltes coses. El muntatge com sempre està impregnat d'actualitat, la qual es mostra molt crítica i en la qual hi ha també molts personatges famosos i moltes sorpreses que no revelaren. Quin fum fa! s'estrena el dia de Nadal, «una jornada en la qual és tradicional anar al teatre. En el nostre cas ja tenim la sala plena per a aquest dia», afirmà Joan Bauçà. La funció podrà veure's fins el 9 de febrer, encara que asseguren que «oferirem l'obra fins que el públic ens faci fora».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.