algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

El pintor mallorquí Juan Segura omple de color l'interior de Son Llàtzer

Dins del programa de festes del primer aniversari de Son Llàtzer, ahir es va inaugurar l'exposició Planeta Juan Segura, amb la qual el pintor mallorquí acosta els seus acolorits paisatges tropicals a les dependències de l'hospital.

Les obres estaran exposades fins al mes de febrer "amb possibilitat d'ampliació" a l'entrada de consultes externes, a la zona d'accés a hospitalització i a l'àrea de docència.

El director gerent de Son Llàtzer, Josep Pomar, va manifestar ahir que «és necessari que l'hospital es vinculi amb l'entorn. És un lloc de pas per a moltes persones, tant pacients com familiars. Hem pensat en Segura perquè la seva obra és directa i ofereix un tipus de proposta que agrada, que crida l'atenció».

Segura, per la seva banda, va dir: «En exposar en un espai públic, allunyat dels circuits de les galeries d'art, crec que puc acostar la meva pintura a molta de gent. Moltes de persones no estan familiaritzades amb l'art, però a poc a poc, de manera progressiva, el poden anar entenent. És com una síndrome d'Estocolm».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.