algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

El Casal Balaguer es prepara per acollir el IX Mercadet de Nadal

La nova cita solidària es desenvoluparà del 12 al 14 de desembre

P.G.Palma.
Antiguitats com un bagul del 1813, galeria d'art amb obres cedides per pintors com Guillem Darder, llibres, objectes de decoració i mobiliari, com una taula de noguer feta a mà, plantes, roba i un basar amb tot tipus d'objectes estan sent disposats amb cura al Casal Balaguer de Palma, que es prepara per acollir la novena edició del Mercadet de Nadal.

Al voltant de 40 dones col·laboren aquests dies amb l'associació Es Refugi per tal d'ultimar els detalls de la cita solidària, que es desenvoluparà des de demà i fins al dia 14 de desembre amb l'objectiu de reunir fons per als dos centres d'activitat de l'entitat: can Gazà, el centre sociosanitari que acull malalts crònics sense família, i ca l'Ardiaca, que el 2001 mostrà la seva solidaritat amb 95 persones com a mitjana diària entre indigents, immigrants conflictius, menors d'edat i altres marginats de la societat, segons es desprèn de la memòria que ahir presentà l'associació.

«Ningú al carrer». Aquest és el primer i més important objectiu de l'associació, que presideix Antoni Garau Mulet, el qual va destacar que la iniciativa s'ha convertit en una important font d'ingressos per donar continuïtat a la tasca que duen a terme tots dos centres.

Concretament, l'any 2001 «el Mercadet de Nadal aconseguí una recaptació de set milions de pessetes sense tenir en compte els donatius», apuntà la presidenta de l'entitat, Mercedes Vilardell, que encara que sap que molta gent acudirà al mercadet, recordà que el preu per accedir-hi serà de 2 euros i que l'horari de visita serà de 10.00 a 21 hores. Així mateix, la vicepresidenta, Tin Bordoy, assenyalà que també hi haurà disponible un servei de cafeteria tot el dia amb preus especials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.