nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Los Valendas recorden el seu passat enregistrant l'àlbum recopilatori «Greatest Flops»

«Editam un recopilatori per recordar a la gent que fèiem música». Xavier Escutia ofereix una raó per explicar l'aparició de Greatest Flops, editat per Blau. Toni Noguera n'hi afegeix una altra: «Es tracta d'un pont entre el que fèiem i el que volem fer». Els dos integrants de Los Valendas van narrar d'aquesta manera les raons de l'aparició del disc recopilatori que resumeix el que feren abans de la seva separació, per poder dirigir els seus passos cap a altres camins en aquesta nova etapa conjunta.

En l'actualitat, Los Valendas ultimen un disc amb cançons noves. Sugar, Coated Lies apareixerà el febrer i «sonarà diferent», segons Noguera. «Tindrà l'ànima de sempre però variarà en la composició i en la producció». La intenció de la formació és recuperar el seu públic, encara que «serà difícil que les noves generacions ens segueixin», assegurà Escutia, a causa de «la variació del panorama musical amb l'aparició de noves tendències».

«Els grups comencen a tenir cura de les cançons i les melodies, abans només es feia renou», una tendència que «Los Valendas fèiem fa deu anys», afirmà Noguera. A Greatest Flops, el conjunt recorre totes les etapes viscudes junts. S'hi inclouen quatre temes del primer disc, tres dels quals s'han regravat. «Teníem por de perdre'n la màgia original però hem aconseguit mantenir-ne la frescor i l'esperit», afirmà Noguera.

La selecció de les cançons es va basar en dos criteris. El primer, que es «tractàs de temes dels quals estiguéssim contents». El segon, que ens «hi sentíssim còmodes», explicà Noguera. Així va sorgir el recopilatori, un disc que sempre va cercar «mantenir-se fidel a l'original», a un estil, a un so i sobretot a una evolució que ara endinsarà Los Valendas en altres mons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.