cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
25°

Algaida celebrà amb gran festa els cent anys de Margalida Torrens

«Estic molt contenta. No m'hauria pensat mai que el poble em fes aquesta festada. Em feia molta d'il·lusió. Amb una gran emoció, l'algaidina Margalida Torrens celebrava els 100 anys acompanyada per familiars i per amics. El poble es va voler afegir a aquest homenatge, consistent en una missa a l'església i en un acte institucional.

Margalida Torrens nasqué el 25 de novembre i té dos fills, tres néts i dos renéts. Ha viscut durant 80 anys al camp i feia feina de pagesa. «Abans la gent feia més feina. Jo ara som una senyora, ja que l'única feina que tenc és veure la televisió».

Després de la missa, va rebre regals de la parròquia, l'Associació de la Tercera Edat, l'Ajuntament i el president del Govern, Francesc Antich. Després hi hagué un bon berenar per a tot el poble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.