cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
22°

Dia de flors per a les verges

Les escoles celebren aquesta tradició amb curioses anècdotes

El dia de les Verges, festa que fins no fa molt se solia celebrar, ja des de la vigília, anant de ronda, de balcó en balcó, o de finestra en finestra, cantant, a l'amiga o a l'estimada una cançó d'amor lliurant-li un clavell, se celebrà ahir. Amb els anys aquesta tradició s'ha traslladat principalment a les escoles, on es viuen situacions curioses com ara la que protagonitzà Jesús Bermúdez.

El jove és alumne de l'Institut Antoni Maura i com molts altres celebrà ahir el dia de les Verges. Tot i així, Bermudez, no pogué compartir les seves tonades amb altres companys de classe, ja que a la seva aula és l'únic al·lot. D'aquesta manera, no tingué més remei que presentar-se amb denou clavells, que va lliurar a altres tantes al·lotes, que són amb les qui a diari comparteix l'aula i els ensenyaments que els imparteixen.

Jesús és molt feliç de ser l'únic jove de la classe i les seves companyes estan encantades amb ell. Elles, en correspondència al lloable gest del company, posaren sobre la taula, que decoraren amb flors de paper, el vi i els bunyols per entre tots celebrar una festa molt romàntica que els joves encara volen mantenir viva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.