algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

La cantant Tamara visita l'Illa per participar en diversos actes

La cantant Tamara i la seva mare Margarita Seisdedos arribaren ahir a Palma amb una agenda no gaire plena. Després d'esperar assegudes en un banc de l'aeroport de Son Sant Joan que les recollissin, mare i filla feien una estel·lar i sorprenent aparició al camp de futbol del Pla de na Tesa. Amb l'aprovació de l'àrbitre del partit entre el Pla i el Son Servera, la cantant realitzà el xut d'honor. «És la primera vegada que trepig un camp de futbol» deia Tamara mentre la seva mare es retirava silenciosament del grup que les envoltava, per no fer-li ombra.

Després del xut d'honor es dirigiren a un bar situat a escassos metres del terreny de joc. Allà, mentre Margarita Seisdedos bevia un vermut, la seva filla Tamara confessava que «vénc a Palma per participar en l'acte que Amadiba realitza al poliesportiu de Son Moix». Així revelava l'altra activitat prevista en aquesta escapadeta a Mallorca. La cantant, que ha tingut molts de problemes després d'una operació de pit assegurà que ja està bé, i afegí que té «moltes ganes de viure» i de tirar endavant diversos projectes.

Entre aquests, «nous treballs discogràfics i també alguns de televisió». La cantant fou sincera a l'hora d'explicar que el tema No cambié no li ha agradat «mai» i va esmentar les seves artistes de referència, Maria Callas i Marilyn Monroe. La primera perquè «era tota una professional» i la segona perquè «m'hi identific, ja que va ser una persona que va sofrir moltíssim i no la valoraren».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.