nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Festival Park obrí ahir amb una gran festa amb milers de persones

El complex d'oci Festival Park, de Marratxí, s'inaugurà ahir en un acte multitudinari en què es projectaren tres estrenes a les 20 sales dels cines AMC. Hi hagué música, un espectacle de llum i so, un còctel i focs artificials. El centre s'obre al públic aquest horabaixa. A l'acte van estar convidades més de tres mil persones representants a la vida política, cultural, social i econòmica de l'Illa. Polítics, un bon nombre de batles, autoritats militars, cos consular, tots van recórrer els carrers del centre "construït a l'aire lliure, a la manera d'un poble mediterrani" al so de la música dels xeremiers.

A les vuit es va tallar la cinta inaugural i a la plaça central "coronada per una gran font ornamental il·luminada" hi va haver parlaments de Peter Thomas, empresari i accionista de Festival Park; Hermann Montenegro, director general; Josep Oliver, president de la CAEB; i Miquel Coll, tinent de batle de la localitat. Finalitzades les intervencions, s'iniciaren els focs artificials i després un espectacle de llum i so a la font per passar a una projecció multimèdia a la façana d'un dels edificis, un còctel i l'actuació del grup Alcatraz.

Triple XXX, Hollywood ending, 800 balas i la versió anglesa de «Spiderman» van ser les pel·lícules que ahir es pogueren veure als nous multicines en què l'empresa AMC ha construït 20 sales. Segons els responsables del Festival Park, a partir de la setmana que ve el centre organitzarà activitats extraordinàries. A més, s'ha firmat un acord per a la creació d'un gran espai dedicat al producte balear tradicional en el qual empreses mallorquines i artesans podran exhibir els seus productes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.