algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La Fundació Joan March reobrirà les seves portes el mes de març

La reforma i ampliació del Museu finalitzarà el mes de desembre

El Museu d'Art Espanyol Contemporani de la Fundació Joan March de Palma reobrirà les seves portes el mes de març de l'any que ve després de que finalitzin les obres de reforma i ampliació del centre que està previst que concloguin el mes de desembre d'enguany. Un cop acabades aquestes obres, s'iniciaran les tasques de condicionament i amoblament del centre per a la seva posterior reobertura, que es perllongaran per espai de tres mesos.

El Museu, situat al cèntric carrer de Sant Miquel, inicià la seva reforma el passat 1 de desembre després de la cessió, per part de la Banca March, de l'edifici Can Gallard des Canyà annexe al del Museu. Aquest edifici acollí, la primera oficina de l'entitat bancària, i posteriorment s'habilità com a zona d'oficines i Club Sa Banca, un centre de reunió per a pensionistes.

Després de la reforma i ampliació, que no afecta la part exterior de l'edifici ja que les obres s'han dut a terme només a l'interior, i sempre respectant l'estructura de l'edifici de concepció regionalista, el Museu ocuparà una superfície de 1.500 metres quadrats. Amb aquesta ampliació el centre guanyarà en espai per a les exposicions temporals i s'augmentaran el nombre d'obres en exposició permanent, tot mantenint sempre la línia expositiva del centre, dedicada exclusivament a l'art espanyol contemporàni.

L a reforma també afectarà altres espais del centre. Així es disposarà d'un saló d'actes per a conferències, presentacions i concerts de cambra a la planta baixa, on hi haurà un servei de projecció i traducció. Entre les actuacions previstes, també figura una millora de l'accessibilitat a les diferents dependències així com l'habilitació d'un nou espai, amb més capacitat, per destinar-hi la botiga del Museu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.