algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El manacorí Jordi Planiol és un dels finalistes d'«Operación Triunfo»

El jove mallorquí és el baixista del grup Tumbet de Solfa

Ho tenia molt difícil. L'equip de Gestmusic va escoltar la seva veu però també les d'uns altres 80.000 aspirants més. Ser escollit en el primer càsting que es va fer a Son Moix entre 2.000 persones ja era tot un triomf. Repetir a Alcúdia i quedar entre 600 persones, una bogeria, però sortir avui i cantar en directe davant de milers d'espectadors és el més semblant a un somni. Jordi Planiol, un jove manacorí de 25 anys és un dels 20 finalistes del programa Operación Triunfo que avui se sotmetrà al veredicte del jurat, que en nominarà quatre, i al del públic, que en salvarà a un.

Jordi Planiol podria ser un dels 17 al·lots que seran els nous llogaters de la famosa acadèmia. Com ja ocorregué amb Chenoa, Mallorca tornarà a ser present en aquest programa i ho farà amb un músic de Manacor. Planiol és ajudant de so i actua en diferents formacions. És el baixista del grup Tumbet de Solfa, s'ha incorporat fa poc a la banda de Suso Rexac i forma part, juntament amb Tomeu Alcover Riera, del duet Acoustic Box que actua en bars i sales.

Tomeu Alcover coneix molt bé el seu amic Jordi. Des del primer moment ha viscut tots els moviments per arribar al programa fins i tot l'ha ajudat amb les cançons i amb els arranjaments. «Jordi va elegir una cançó de White Snake per al seu càsting final. Té una veu impressionant», assegura. «A més és una persona molt extravertida, simpàtic, humil i, sobretot, positiva». Però aquí no s'acaba la participació balear al programa. L'eivissenc M. Àngel Silva, policia de professió, també ha superat, fins ara, tots els càstings. Un altre eivissenc ha estat seleccionat per entrar a Gran Hermano, del qual s'inicià ahir la primera edició. Nom Nacho i fa feina de relacions públques a la zona de marxa d'Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.