nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Van Morrison i Juan Perro duen el seu directe a la plaça de Toros

Els dos cantants presentaran els seus respectius darrers treballs

La plaça de toros de Palma acull aquesta nit un concert basat en dos directes potents i, al seu torn, diferents. Per una part, Van Morrison, qui actuarà primer a partir de les 21.00 hores. Per una altra, Juan Perro, que sortirà a escena devers les 23.30 hores. Cada un oferirà el seu repertori clàssic en una vetllada musical molt variada.

El Lleó de Belfast aprofitarà el seu pas per l'illa per presentar el seu darrer treball, Down the Road, dotze cançons en les quals el músic torna a mostrar la seva passió pel blues, el country, el soul, el rock o el jazz, en cançons com Talk is cheap, Only a dream o Fast train, a més de versionar dos clàssics com Georgia on my mind i Evening Shadows. Morrison estarà acompanyat a l'escenari per diferents músics, en una banda diferent a la de les seves anteriors actuacions. Així, estaran a la plaça de toros al costat de Morrison el trompetista Matt Holland, el bateria Bobby Irvin, el saxofonista Martin Winning, el guitarrista John Edwards, el contrabaix David Hayes i Gavin Povey a l'Hammond b3.

Juan Perro, per la seva part, repassarà els seus temes de sempre més els darrers, recollits a l'àlbum Cantares de vela disc que ja va presentar el passat 3 d'agost a Artà. En aquest treball, Juan Perro introdueix, per primera vegada, pinzellades jazzístiques. Després d'haver descobert el so amb els seus primers discs i després d'haver cercat les lletres reivindicatives a Mr. Hambre, Santiago Auserón s'ha endinsat en una altra senda musical en la qual experimentar. Temes com la crueltat, la violència, una certa desconfiança cap a la manera en la qual es presenta la realitat i un sentiment optimista però al seu torn tràgic inspiren el seu nou àlbum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.