nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Una revisió de «Macbeth» obrirà la nova tardor del Teatre del Mar

El malabarista Immo començarà els DiMarts el primer de novembre

La temporada de tardor del Teatre del Mar començarà el seu recorregut dia tres d'octubre amb la revisió que ha fet Iguana Teatre de Macbeth. L'obra, coproduïda per la Fundació Teatre Principal, el Govern de les Illes Balears i Focus, romandrà en cartell fins dia vint del mateix mes. El teatre aprofità la presentació de la nova temporada per presentar Aina Salom com a nova gerent.

Carta de la maga a Bebè Rocamadour, de Vània Produccions, serà la següent peça que es representarà. L'obra recrea un dels fragments de Rayuela de Julio Cortázar i podrà veure's del 12 al 17 de novembre. Del 26 de novembre a l'1 de desembre, Shylock, també de Vània Produccions, recuperarà un dels personatges secundaris d'El mercader de Venècia, que encarna el tòpic del jueu avar. D'aquesta manera, a través del personatge que interpretarà Manel Barceló es recorrerà el tractament que han rebut algunes minories ètniques al llarg de la història damunt els escenaris.

Després de tres nadals amb Leo Bassi, el centre ha optat per variar la seva programació i centrar-la en els més petits. Així, L'experiència Verne i Històries de la botiga encantada, ambdues de Teatre de la Sargantana, s'escenificaran del 6 al 15 i del 20 al 29 de desembre, respectivament. Tancarà el cicle l'espectacle Cucorba 25 anys, que es podrà veure del 3 al 5 de gener.

D'altra banda, la temporada de tardor inclourà una nova sèrie de DiMarts, amb l'actuació especial d'Immo i les seves Històries amb bolles i sense bolles, que es representarà l'1 i el 2 de novembre. El malabarista també actuarà a Capdepera, a Manacor i a Eivissa. Dimarts dia 19 de novembre, Mont Plans parlarà sobre Les dones som... com som! i el 3 de desembre Jaume Tugores interpretarà Música Mediterrània. El 10 de desembre es farà El poema de la Rosa als llavis de Teatre de Què i, per últim, Jaume Compte i el seu Com a pous de mar tancaran la nova edició dels DiMarts, un cicle que gaudeix de nombrós públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.