nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

L'Audiència de Palma condemna Rocío Jurado per no fer un concert

Ha d'indemnitzar Trui Espectacles perquè cobrà i no actuà

L'Audiència de Palma ha condemnat la popular Rocío Jurado que indemnitzi una empresa mallorquina per haver suspès un concert a la plaça de Toros, malgrat el fet que havia rebut una quantitat econòmica com a avançament. El tribunal de la Secció Quarta, en una sentència que ha redactat el seu president, el jutge Miquel Àngel Aguiló, condemna l'artista a indemnitzar amb dos milions i mig de pessetes, més els interessos i els costs del procés, la productora musical Trui Espectacles.

La popular cantant fou contractada per fer un concert a la plaça de Toros de Palma el dia 19 de setembre de 1997. Tanmateix, Rocío Jurado va al·legar problemes de refredament al coll per suspendre l'actuació. L'empresa li proposà ajornar la gala per al següent dia 26, però l'artista s'hi negà.

La sentència explica que Jurado va rebre 1'5 milions de pessetes per avançat i que les dues parts acordaren que si no es feia el concert la cantant els tornaria i pagaria de la seva butxaca la publicitat. L'Audiència no ha fet més que confirmar una sentència anterior que va dictar el jutge Francisco Martínez Espinosa, del jutjat de primera instància número 6 de Palma.

Jurado afirmà que no només no tenia notícies que hagués d'actuar a la plaça de Toros de Palma, sinó que tampoc no havia rebut els doblers esmentats. Tanmateix, el jutge ha comprovat que existeix un document subscrit pel seu germà, Amador Mohedano, que reconeix el deute. La notícia arribà a la popular cantant el dia que complia 56 anys i se sumà al resultat d'un altre procés judicial, que aquesta vegada ha anat al seu favor: la reclamació de 1.000 milions de pessetes per part del seu gendre Antonio David Flores, que, per sort seva, no haurà de pagar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.