cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Xisco Caimari, Tolo Crespí, Magines i Joana Borràs «rompen les barreres»

Els dissenyadors mallorquins ja tenen expositors a El Corte Inglés

La primera planta d'El Corte Inglés de les Avingudes es convertí ahir en la passarel·la dels dissenyadors mallorquins. Joana Borràs, Xisco Caimari, Inés Colom, creadora de la firma Magines, i Tolo Crespí mostraren algunes de les seves propostes amb vista a la tardor i a la nit illenques. D'aquesta manera celebraven la seva incorporació als grans magatzems, que els dedica l'espai Passarel·la. Segons Colom, «és la millor manera de trencar les barreres amb el gran públic i deixar enrere la idea que els dissenyadors no feim roba per a tothom». Potser per això els quatre artistes han creat «peces còmodes de portar per a la dona de ciutat», com explicà Caimari. Aquest és l'únic punt en comú entre els quatre joves dissenyadors. «Tots tenim uns estils molt diferents», afegí la creadora de Magines.

Que la dona se senti còmoda i bonica és l'objectiu de les col·leccions que ahir es presentaren a Ciutat. «Hem de pensar que són peces que s'han de portar durant tota la jornada», manifestà Colom, la primera a mostrar els seus models. Vestits de vespre amb caigudes asimètriques i tacte de seda és una de les seves propostes. A més a més, calçons i faldilles de falses pells i brodades de teles semblants a la pana «per a la dona urbanita». L'alaronera guanyadora del certamen Artjove 98, Joana Borràs, exposa també la seva col·lecció tardor-hivern 2003. «Són peces que imiten el texà i tenen un tacte vistós, molt femenines i portables», explicà mentre dues models mostraven els seus conjunts. Borràs aposta pel color blau i el negre.

La sèrie per a aquesta temporada de Xisco Caimari integra també els vestits de nit i de còctel. «El negre és la base de les meves creacions i jug amb teles que recorden la gasa i el vellut. En els vestits de nit també m'agrada la superposició de materials». Les darreres a desfilar foren les dues models de Tolo Crespí, que acaba d'arribar de Madrid després de ser el primer mallorquí que puja a la Passarel·la Cibeles. Les peces de Crespí són asimètriques. El jove dissenyador també destacà la importància d'estar a El Corte Inglés, ja que «es tracta d'un lloc amb una gran afluència de públic». Els creadors mallorquins creuen que aquest serà un bon any i que «l'èxit d'un repercutirà, com sol passar, en el dels altres», digué Caimari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.