algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Joan Pons protagonitza el concert estrella de la temporada de l'OSB

El cicle de 14 recitals reunirà, entre d'altres, Decker i Uwe Mund

Intèrprets de reconegut prestigi com el baríton menorquí Joan Pons, el pianista Joaquín Achúcarro i directors d'alt nivell com Uwe Mund, Theodor Guschlbauer i Franz-Paul Decker acompanyaran l'Orquestra Simfònica de Balears Ciutat de Palma en la temporada d'abonaments 2002-2003. El cicle, que es desenvoluparà des del pròxim 17 d'octubre fins al primer de maig, consta de 14 concerts amb una clara tendència classicista i romàntica, però també amb una línia de modernitat i d'insularitat, amb peces del mestre Torrandell i Prohens.

El programa suposa la carta de presentació del renovat equip de la Fundació, com també del director Edmon Colomer, que dirigeix l'Orquestra des del passat 4 de setembre. Malgrat que els canvis en l'estructura de la institució i la incorporació del nou director titular han fet que el cicle hagués de tancar-se «amb relativa pressa», el nou gerent de l'OSB, Abili Fort, assegurà que això no ha estat motiu per deixar «res a la improvisació», i qualificà la programació d'excepcional, alhora que lloà la qualitat dels directors que intervendran en es distints concerts i que faran que la nova temporada sigui «brillant».

Acompanyat pel conseller d'Educació i Cultura del Govern, Damià Pons, i la seva homònima al Consell, Maria Antònia Vadell, quant als concerts, dels 14 recitals que es duran a terme a l'Auditòrium de Palma, Abili Fort destacà especialment el que es farà dia 19 de desembre. El baríton menorquí Joan Pons i el director Kamal Khan recrearan el concert que oferiren a Andorra, basat en un repertori amb distints fragments d'obres de Vivaldi, com Nabucco, La Traviata i Don Carlo, entre d'altres.

Així mateix, destacà el que oferiran, dia 20 de febrer, les sopranos Joana Llabrés i Maia Plans i el tenor Paul Frey, acompanyats de la Coral i l'Orfeó Universitat de les Illes Balears. D'altra banda, el nou director titular de la Simfònica, Edmon Colomer, dirigirà la formació en tres concerts. L'últim, a la cloenda (dia 1 de maig), gaudirà de la presència del pianista Joaquín Achúcarro i recrearà peces de Malipiero, Rachmaninoff i Mussorgsky-Ravel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.