muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Cristina Correas i Mercè Escanellas guanyen el Premi Miquel Ballester

Els guardons musicals s'entregaren a les Escolàpies de Sóller

La capella de les Escolàpies de Sóller fou ahir l'escenari de l'entrega de guardons del Premi anual de Música Miquel Ballester i Serra en la seva III edició Certamen de Violí. Els guardons estigueren repartits en dos sectors, el primer premi de Sóller, que anà a parar a mans de la jove violinista Mercè Escanellas Mora, i el premi Tramuntana que fou resolt a favor de Cristina Correas Romero.

Els premis estan dotats en 900 i 1.200 euros respectivament. El segon guardó Tramuntana quedà desert. A més a més, hi hagué una menció d'honor per l'esforç interpretatiu a Caterina Coll Garí. Les tres guardonades interpretaren cadascuna una peça del seu repertori, que semblà agradar molt al públic assistent. Cristina Correas anà acompanyada dels seus pares, components ambdós de l'Orquestra Simfònica de Balears Ciutat de Palma.

Després de l'emocionant concert a les Escolàpies de Sóller fou entregada la placa que any rere any otorga la família Ballester i Serra a aquella persona o entitat que més ha destacat en el món de la música. Enguany ha estat per al regidor de cultura de la localitat Guillem Bernat, per la seva labor tant com a director del Centre Cultural de Can Dulce com del grup de dansa Aires Sollerics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.