nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El grup Família López concursà a la final de pop-rock del Sona 9

Els grups novells també han disposat del seu moment de lluïment al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). El concurs de maquetes Sona 9, convocat per la revista Enderrock, es va dur a terme divendres passat i entre els conjunts participants hi havia els mallorquins de Família López, sorgits el 1998. Aquesta era la final de la modalitat pop-rock. El guanyador no es coneixerà fins el novembre, si bé, segons manifestaren els illencs, ja s'ha «guanyat moralment».

Els integrants del grup són Jaume Arrom, Marc Moyà, Xavier Seguí i Mateu Moll, de Palma, Pòrtol i el Pont d'Inca. Ells explicaren a Diari de Balears que en un principi els impulsors d'aquest concurs triaren 100 grups; d'aquests es passà a 67, 20 i, per últim, els quatre que actuaren despús-ahir a l'espai El Sucre. Les seves lletres reflecteixen «diferents estats d'ànim: felicitat, amor, ràbia, tristesa, etc. No obstant això, cadascú ho ha d'interpretar personalment». En preguntar-li el perquè del seu nom, Seguí fou clar: «Férem una llista i aquest és el que més ens agradà».

La web que tenen és mallorcaweb.net/familialopez. Algunes de les seves cançons són Ja fa temps que escolt es vent (però no em diu res...), Vaig haver de partir i Sa Rara. Pels quatre, actuar a Vic és un motiu de felicitat: «Així ens donam a conèixer». D'aquesta manera es projecten els nous valors musicals balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.