algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Shakespeare, Villalonga i Amargo, nous protagonistes a Sa Màniga

La programació s'enceta dissabte amb «Les aventures d'en Tres i Mig»

Shakespeare, Villalonga i Amargo. Aquests són tres dels noms principals que llueix la programació de l'Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, que es desenvoluparà a partir de dissabte que ve i fins a començament del 2003. El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i el director de l'espai cultural, Pere Santandreu, presentaren ahir les diverses activitats previstes. Les propostes que hi tenen lloc (música, teatre, dansa, arts plàstiques, òpera, tallers, seminaris) converteixen Sa Màniga «en un centre indispensable per a les arts escèniques i musicals durant l'hivern a Mallorca», coincidiren a assenyalar ambdós.

L'actuació més destacada tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre, quan la prestigiosa Royal Shakespeare Company Academy escenificarà la tragèdia King Lear. Una altra obra teatral de gran interès és Desbarats, de Llorenç Villalonga, que es representarà el 9 de novembre. L'escriptor i periodista Guillem Frontera ha preparat la dramatúrgia d'una de les obres més singulars de l'esmentat autor.

Així mateix, l'apartat musical és un dels més consolidats de l'oferta. El dia 4 de gener, Rafael Amargo oferirà una intervenció inclosa dins l'activitat Dansamàniga 2002. Ell és «un dels valors més joves del flamenc actual com a bailaor i coreògraf». De la mateixa manera, el Jove Ballet Rus (Ciutat de Perm) envairà l'escena el 21 de desembre, com la Roseland Musical, amb Es país sense nom, el 29 de desembre.

La música en llengua catalana també hi assumirà un paper 'estel·lar' amb Trifàsic, «unes tres hores de concert en què es presenten els darrers tres discs dels grups Menaix a Truà, Miquel Gil i David Vidal», informà Santandreu. Això ocorrerà el 18 d'octubre. L'òpera L'elisir d'amore, de Gaetano Donizetti, es mostrarà el 16 de novembre, i tot aquest programa que s'està detallant s'enceta dissabte vinent amb la funció Les aventures d'en Tres i Mig, de Pere Rosselló, que serà l'estrena a Mallorca, després d'exhibir-se a la Fira de Tàrrega. Teatres Públics de Balears en són els promotors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.