algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Una parella britànica implantarà un microxip contra segrests a la seva filla

La tragèdia de Jessica i Holly fa que nombroses famílies es replantegin la seguretat dels nins

Una parella britànica ha decidit implantar al cos de la seva filla d'onze anys, Danielle Duval, un microxip per poder localitzar-la en el cas que sigui segrestada i prevenir així una tragèdia com la soferta per Jessica Chapman i Holly Wells. La història penosa d'aquestes dues petites de deu anys, que van ser assassinades presumptament per un veí del seu poble de Soham, després de desaparèixer de casa seva el passat 4 d'agost, ha commocionat el Regne Unit i ha provocat que nombroses famílies d'aquest país es replantegin la seguretat dels seus fills. «Després de les notícies sobre Jessica i Holly, ens vàrem reunir tota la família per discutir sobre el que s'havia de fer...», van explicar els pares de la menor, Paul i Wendy Duval.

«Igual que nosaltres, Danielle ha de sentir que està protegida a tothora i saber que podria ser localitzada ràpidament en cas d'emergència... Creim que el microxip la protegirà», va afegir la preocupada progenitora, en declaracions a la premsa britànica.

Un conegut expert en cibernètica d'aquest país, Kevin Warwick, professor de la Universitat de Reading (a l'oest de Londres), serà l'encarregat d'implantar en els pròxims mesos el diminut artefacte al cos de la nina. Segons Warwick, el transmissor, d'uns 2'5 centímetres i que costa entorn de 31 euros, se li introduirà davall la pell del braç o de l'estómac, en una operació amb anestèsia local que durarà uns minuts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.