algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Tres-cents grups retran homenatge demà a la Mare de Déu de la Salut

Música, teatre i espectacles integren el programa d'aquesta edició

La música de La Caja de Pandora i Jaume Sureda, el teatre de Coverbos i espectacles populars integren el programa d'actes que l'Ajuntament de Palma ha organizat, en col·laboració amb altres entitats, amb motiu de les festes de la Mare de Déu de la Salut, que es desenvoluparan a partir de demà i fins diumenge. Amb un pressupost entorn de 24.000 euros, la festivitat de la patrona de la ciutat, que té com a punt àlgid de la celebració la veneració i l'ofrena de flors i fruits a la imatge de l'església de Sant Miquel dia 7 a les 19.00 hores, comptarà enguany amb la participació de tres-centes agrupacions, segons destacà ahir la regidora de Participació Ciutadana, Maria Josep Frau.

Els actes prevists s'inicien demà, a les 19.30 hores, a la plaça de l'Artesania, amb una ballada popular que precedirà la representanció teatral de l'obra Ja ha arribat el moro, a càrrec del grup Coverbos. Divendres, dia 6, a les 18.30 hores, l'Escola Municipal de Xeremiers protagonitzarà un cercavila que es reprendrà dissabte, a la mateixa hora, amb la participació dels gegants xeremiers i diverses bandes de música. També divendres, el parc de la Mar acollirà el concert que patrocina Ràdio Popular-Cadena 100 amb motiu del seu 10è aniversari i que portarà a l'escenari els temes de La Caja de Pandora. El dia 7, a les 21.30 hores, la Banda Municipal de Música oferirà un concert a la plaça de Cort.

La darrera jornada festiva, diumenge 8 de setembre, celebrarà la missa solemne en honor de la patrona, a les 19.00 hores, a l'església de Sant Miquel. L'ofici serà presidit pel bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, i inclourà l'actuació de la Capella Mallorquina. A les 21.00 hores, es descobrirà una placa al mirador de Remígia Caubet i a la plaça Major, a les 21.30 hores, Jaume Sureda presentarà el seu darrer disc, La vida secreta de los gatos per cloure els actes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.