cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
19°

L'Encontre de Compositors lloa la tasca de Terzakis i de Parera Fons

L'espectacle «Sade o la impossibilitat» obre anit el programa a Alcúdia

L'Encontre Internacional de Compositors, XXIII Festival Illes Balears, s'inicia anit amb l'espectacle de dansa i música Sade o la impossibilitat, a les 22.00 hores a l'auditori d'Alcúdia. L'entrada és gratuïta. Aquesta actuació, del Col·lectiu Emergència ve a ser el pròleg de la programació de l'esdeveniment cultural, a desenvolupar els mesos de novembre i desembre. Destaca que enguany es retrà homenatge a dos reconeguts compositors; el grec Dimitri Terzakis i el mallorquí Antoni Parera Fons.

El 7 de novembre, el Casal de Cultura d'Inca serà escenari del I Cicle de Joves Intèrprets de Música Contemporània de les Illes Balears 'Ciutat d'Inca'. Dia 9 del mateix mes, l'església de Santa Creu de Palma acollirà un concert d'orgue a càrrec de Tomé Olives. El dimecres 13 de novembre, a l'auditori del Conservatori de les Illes Balears s'oferirà un concert dedicat als alumnes de Composició del Conservatori. Dos dies més tard, la sala del Piano de la Fundació Aca-Son Bielí, de Búger, desplegarà l'acte poètic i musical L'alquímia dels sons.

El concert homenatge dedicat a Dimitri Terzakis tindrà lloc el proper 18 de novembre, al Centre de Cultura Sa Nostra, de Palma. En aquesta edició, l'organització ha convidat aquest grec, catedràtic de composició a Leipzig. Els intèrprets són l'Art Ensemble NRW. Mentrestant, el pianista Miquel Estelrich i la soprano Joana Maria Llabrés seran els intèrprets de la lloança al compositor Antoni Parera Fons. En aquest cas, el concert se celebrarà el dia 21 al Teatre de Manacor. El músic manacorí destaca com autor de cançons en llengua catalana.

Seguint amb l'extens programa d'actes, s'anuncia per als dies 14 i 20 dos nous concerts a càrrec del Trio Aracné i Psicofonies Quintet de Vent, al Teatre Municipal de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.