lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Domicilis d'Artà, Manacor, Alcúdia i Vilafranca intimen amb el teatre

Joan Carles Bellviure dirigeix les «petites formes»

El teatre escenificat a cases particulars i amb un petit aforament d'espectadors ha aixecat una gran expectativa. Apropar el teatre al poble és el que pretenen els cinc actors que participen en l'experiència, que des del passat 15 d'agost s'està desenvolupant a quatre pobles de Mallorca: Alcúdia, Artà, Manacor i Vilafranca.

Es tracta d'una producció del Teatre Principal, dirigida per Joan Carles Bellviure, que consta de tres muntatges diferents basats en històries reals. S'han anat recopilant a través d'entrevistes realitzades a majors dels distints pobles de l'Illa i han estat posades en escena sense que ningú hagi afegit res al relat que recolliren, en el seu dia, els entrevistadors. Els personatges són interpretats per Catalina Alorda, Salvador Oliva, Lluqui Herrero, Margalida Grimalt i Miquel Àngel Barceló.

Quan acabin les representacions previstes el dia 8 de setembre a Artà, s'hauran realitzat deu actuacions a cada un dels pobles adscrits al programa, a 10 cases particulars que han obert les seves portes per acollir l'esmentada experiència.

Han estat els mateixos ajuntaments que s'han encarregat de cercar les cases per poder escenificar els tres muntatges prevists. Cal assenyalar que, malgrat que la producció és del Teatre Principal, els actors no han tingut l'oportunitat de mostrar el seu treball a Palma ja que ni Cort ni el mateix Teatre Principal els han organitzat representacions a cases particulars de Ciutat. Les tres petites formes derivaran en un espectacle de gran format que s'estrenarà el mes d'octubre a Vilafranca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.