algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La música i la plàstica, junts de la mà de Francisca Martí i Dirk Brossé

El centre cultural Costa Nord acollí una performance d'ambdós artistes

Sons, imatges, pintura. La música i l'art s'uniren a Costa Nord de la mà de Francesca Martí i del compositor Dirk Brossé. Dues maneres de pensar unides sota un ideal: la creació. «Aquesta nit observarem una obra en procés». Pilar Ribal, comissària d'art, presentava la performance. Abans de veure el resultat de la unió entre els dos artistes, es van mostrar dos vídeos. En el primer va poder veure's a Martí i a Brossé als seus estudis.

Brossé a la batuta, assajant o tocant. Martí pintant, fotografiant i pensant. El segon vídeo va mostrar una peça de l'artista de Sóller, Follow me, en el qual havia inclòs alguna peça de Brossé. Les imatges aparegudes al primer vídeo sorgeixen amb la seva forma definitiva, una forma repleta de pintura vermella sobre cossos de models. La idea repleta de vida, la vida repleta de matèria. Després, una actuació. El compositor al piano, per ensenyar el seu art.

El músic i l'artista es van conèixer l'any passat. «De seguida va néixer una mútua fascinació», segons Ribal, que es plasmà en un últim vídeo, A fly in the world of the music. Hi assistiren la presidenta Maria Antònia Munar, Pere Serra, Carme Serra, Jesús Boyero, Paula Serra, Eugenio Galdón, el matrimoni Magnusson, Matthias Khün i Cristina Macaya, i el dirigent d'UM Francesc Buils, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.