algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La II Trobada de Músics per la Llengua assoleix un gran èxit a Santa Eugènia

Unes 12.000 persones acudiren a l'esdeveniment, que sembla haver-se consolidat

La II Trobada de Músics per la Llengua, celebrada a Santa Eugènia aquest dissabte, congregà prop de 12.000 persones que gaudiren amb els 65 grups i artistes musicals en català. L'extraordinària afluència de públic al llarg de la jornada; la barreja d'estils, que oferia plats sonors per a tots els gustos; la presència d'una fira del disc en català; la degustació de plats tradicionals, tot acompanyat per les excel·lències d'un agradable dia primaveral, han servit perquè aquest esdeveniment lúdic i reivindicatiu s'hagi consolidat definitivament.

Toni Nicolau, cantant del grup Ocults i president de l'associació cultural Músics per la Llengua, no podia amagar la seva alegria al terme de la jornada. Segons el músic mallorquí, «tot ha sortit segons el previst, la gent s'ho ha passat bé i s'ha aconseguit centrar l'atenció en la nostra llengua i en els artistes que canten en català». A més, va reconèixer que «tots els que han participat en l'organització de la Trobada han quedat molt contents i per al pròxim any ja pensam en una trobada que duri tot un cap de setmana, que inclogui acampada i actuacions de mitja hora per grup, no només de 15 minuts com en aquesta ocasió».

A part de gent ja consagrada en el nostre panorama musical com són Ocults, Tomeu Penya, Mal Vici, Fora des Sembrat, Al-Mayurqa, Marisa Rojas, Amb una Mica de Sort o Cap·pela, en aquesta II Trobada es varen poder escoltar grups encara desconeguts pel públic, però de gran qualitat. Un exemple n'és Joan Toni Skarabat, que és a punt d'editar el seu primer disc, o Syphosis, una banda de latin-ska a la qual, tenint en compte l'èxit d'ahir, se li augura un gran futur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.