algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Vuit artistes joves uneixen les seves creacions en una mostra col·lectiva

El centre geogràfic de Mallorca, la localitat de Sineu, acull, des de fa uns dies, una mostra col·lectiva que aplega les obres de vuit artistes mallorquins o residents a l'Illa. És per això que l'exposició du el títol de Cocido en el centro. La planta baixa, els jardins i el celler-restaurant de l'hotel León de Sineu són els diferents espais on s'exhibeixen les obres dels diferents artistes: Mercedes Estarellas (promotora del projecte), Marcos Vidal, Xisco Bonin, Jaume Colorao, Olimpia Velasco, Leticia de la Torriente, Alfonso Mulet i Teresa Rojo.

Les obres que es poden veure a Sineu són un exemple de les diferents tendències que a hores d'ara són presents en el món de les arts plàstiques. D'aquesta manera, Cocido en el centro presenta des d'expressions de pintura fins a la fotografia, passant per instal·lacions, escultures o ceràmica. Estarellas, promotora de l'exposició, posa de manifest que aquest fou «un projecte espontani, ja que en un principi havíem de ser només dos els que exposassim. Però amb el temps s'hi va anar afegint més gent, fins arribar al que es pot veure ara».

El títol de l'exposició, que romandrà a Sineu durant un mes i mig, fa referència, segons Estarellas, al fet que «des d'un principi la idea era fer una exposició al centre de Mallorca. Aquesta és una manera irònica de dir que el projecte s'ha gestat aquí». La promotora afegeix que aquesta iniciativa «és també una manera de descentralitzar l'oferta artística de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.