algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

Les empreses del calçat de Balears obtenen gran èxit a Madrid

Una trentena de firmes de les Illes han estat presents a Modacalzado

La fira Modacalzado, que tanca avui diumenge les seves portes al recinte firal Joan Carles I de Madrid, ha destacat la creació pròpia i la qualitat del calçat balear. Més d'una trentena d'empreses i firmes de les Illes han estat presents als diferents mòduls de la fira, on els empresaris han tingut una excel·lent acollida i han vist reconegut el seu treball i l'expansió del seu producte.

El vicepresident del Govern balear, Pere Sampol, va visitar ahir el recinte i va saludar els empresaris, que compten amb el suport i la subvenció del Govern per acudir a la fira. Per la seva banda, el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, també es va deixar veure a la fira internacional del calçat i va saludar efusivament els mallorquins. Destacar el guardó concedit a la firma mallorquina Barrats, que ha rebut el primer premi de la fira en participar entre més de cent novetats per a la pròxima temporada, amb un extraordinari i elegant disseny de sabata per a home.

La moda del calçat per a dona ofereix una gran varietat en colors i noves creacions, tant en botes, botins, sandàlies, sabatilles o sabates. Les bosses per a la nova temporada, segons les tendències facilitades per l'Institut Balear de Densenvolupament Industrial, guanyen volum i s'allarguen mostrant els tancadors com a element imprescindible i les multicremalleres com a detall present en totes les creacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.