nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Breus

• ELENA DÀVALOS

Surt de l'hospital
L'exdelegada de Miss Espanya a Múrcia i a Alacant, María Elena Dávalos, va abandonar ahir horabaixa, a les sis i mitja, l'hospital general universitari Virgen de la Arrixaca d'El Palmar, on va ser ingressada d'urgència després de perdre el coneixement a causa d'una ingesta d'alcohol i de tranquil·litzants. Dávalos, que va eludir fer cap comentari de la seva sortida, abandonà l'hospital murcià acompanyada per la seva filla, Elisa Gil Dávalos, i pel seu advocat, José Mariano Trillo-Figueroa.E.P.

• CARLES D'ANGLATERRA

Ous de Pasqua
El príncep Carles d'Anglaterra vendrà durant aquesta Setmana Santa la seva pròpia mrca d'ous de Pasqua de luxe, fabricats amb un 70% de cacau i estampats amb l'escut del príncep de Gal·les. Els ous de xocolata negra belga pesen 400 grams i són el producte més recent de Duchy Originals, la companyia fundada per a la producció d'aliments naturals i que destina els seus beneficis a actes humanitaris. EFE.

• XUXA

Segrest
La presentadora brasilera de televisió Maria da Graza Meneghel «Xuxa» va decidir reforçar la seva seguretat després de ser informada per la Policia de l'existència d'un pla per segrestar la seva filla, Sasha. La cantant va ser informada que un narcotraficant estava intentant segrestar la seva filla, de 3 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.