cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

Seixanta grups actuen demà a la II Trobada de Músics per la Llengua

La jornada comença a les 10.00 hores del matí a Santa Eugènia

El poliesportiu de Santa Eugènia acollirà demà la segona trobada de Músics per la Llengua, en la qual prendran part 59 grups i solistes. Aquesta segona edició arriba després d'haver estat suspesa, la tardor passada, pel mal temps i amb unes grans expectatives d'èxit. L'abundant participació ha desbordat les previsions inicials i s'ha aconseguit gairebé duplicar el nombre de participants de l'any passat. Alguns dels principals representants de la cançó tradicional, la cançó d'autor i el pop-rock prendran part en aquest esdeveniment, que es presenta sota el lema «Perquè hi cantam», una qüestió al darrere de la qual volen fer paleses les seves reivindicacions a favor de la llengua com a mitjà de vehiculació de la nostra cultura.

En l'apartat de cançó tradicional, noms com ara els de Biel Majoral, Nou Romancer, Ximbomba Atòmica o Al Mayurka compartiran escenari amb Pla Forana, Quart Creixent, Els Grallers de Manacor o Maria del Mar Bonet. Toni Morlà, Cap-pela, Tomeu Penya, Suso Rexach, Tomeu Estaràs i Mar de Música encapçalen el cartell de l'apartat de cançó, juntament amb Estranya ment, Cristina Salom o S'Arrual Jazz Mort...

El pop-rock presentarà sobre l'escenari grups com Antònia Font, Fora des Sembrat, Ocults, Oprimits, Pedregats, Mal Vici i autors com Marisa Rojas. Sacrilegi, Tina Servera o Amb una mica de sort són alguns dels grups que també pujaran a l'escenari. A més, enguany participaran en la trobada grups d'altres illes com Uc i Aires Formenterencs. Com a novetat hi haurà la I Fira del Disc en Català. La jornada començarà a les 10.00 hores del matí amb animació infantil i les actuacions s'iniciaran devers les 15.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.