nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

S'Arrual Jazz Band grava el seu primer treball

Instruments acústics per versionar clàssics. Dixieland i jazz dels anys 30 replens de lletres mordaces i iròniques juntament amb Sting, Paul McCartney o Jaume Sisa. Música en directe gravada al Teatre de Vilafranca i convertida en compacte. El grup S'Arrual Jazz Band publicarà el seu primer treball a finals d'aquest mes després de deu anys al món de la música a Mallorca.

«Es tracta d'un resum del que fa s'Arrual», va explicar Toni Isern, veu de la formació. Alguns dels músics del conjunt acompanyen Biel Majoral, una cosa que els va servir per conèixer-se i ajuntar-se. «Ens va fer coincidir», segons Mulet. Les característiques del grup es basen en «els instruments acústics» que «canvien la personalitat de les cançons», segons Isern, i en el directe «el nostre esperit» va dir Delfí Mulet, guitarra, baix i teclats. Tot es barreja en el compacte amb l'estil de la banda, «usar ritmes antics per versionar temes actuals», diu Isern.

Les lletres conten situacions atípiques i absurdes. «Els temes se centren en coses curioses viscudes», va comentar Isern, sempre deixant que «la música suggereixi el text».. La intenció, «que el públic s'ho passi bé». El públic i també la formació, de la qual gaudeix sobre l'escenari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.