nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Els reis presentaran dijous la nova planta impressora del Grup Serra

Els reis d'Espanya Joan Carles i Sofia presidiran aquest dijous, dia 21 de març, a Palma, la inauguració de la nova planta impressora que el Grup Serra ha construït al polígon industrial de Son Valentí. L'acte començarà al migdia amb la benvinguda als reis per part del president del Grup Serra, Pere A. Serra i les primeres autoritats de les Illes. A continuació, i després de saludar el consell d'administració d'Hora Nova, Joan Carles i Sofia recorreran les instal·lacions, acompanyats de les autoritats i de Pere A. Serra, que explicarà als monarques el funcionament de la planta.

En una de les sales els reis podran veure una petita exposició sobre l'evolució de la maquinària de composició i impressió que ha emprat, en el decurs de 109 anys d'història, el nostre col·lega Ultima Hora. En una altra sala s'exhibirà una maqueta de l'edifici. L'arquitecte autor del projecte, Ignacio Ortiz, exposarà els detalls de la planta, així com les tècniques utilitzades a la construcció. Seguidament, els reis firmaran al llibre d'honor de la planta impressora.

Després, els reis coneixeran la nova rotativa Comet de la casa Köening & Bauer, el funcionament de la qual serà explicat per Pere A. Serra i pel vicepresident de la firma alemanya, que també es desplaçarà fins a Mallorca per a aquest acte. La nova rotativa K&B Comet, d'enorme precisió, assoleix els 16'5 metres d'alçària per 44 de longitud, i té capacitat per imprimir 128 pàgines amb 32 a color a una velocitat de 35.000 exemplars per hora.

Finalitzat el recorregut, i davant de tots els treballadors del Grup Serra, autoritats, representants d'institucions i del món econòmic i empresarial, així com editors i directius de mitjans de comunicació, el president-editor del Grup pronunciarà unes breus paraules d'agraïment. L'acte conclourà després de descobrir els reis una placa commemorativa de l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.