cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Esquerra Unida, a favor de la pàgina web sobre drogues de Caro

El partit defensa la política de prevenció de riscs

La formació política Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), féu pública ahir la seva posició pel que fa a la recent polèmica sorgida arran de la pàgina web de la Conselleria de Benestar Social del Govern, la responsable de la qual, Fernanda Caro, forma part d'aquest mateix partit.

En aquest sentit, Sara Mulet, membre de l'àrea de joves d'EU, posà de manifest que «donem tot el nostre suport a la iniciativa de la Direcció General de Joventut» i afirmà que, «ben lluny del que s'ha dit, el que pretén aquesta pàgina web és minimitzar riscs». Mulet explicà que, «davant el fet que hi ha menors que han decidit consumir, no ens poden negar veure la realitat i el millor que es pot fer és donar-los una sèrie de pautes per evitar mals majors, com ara la mort». Mulet considera que anar en contra d'aquesta campanya de reducció de danys és el mateix «que recomanar abstinència davant la possibilitat de contreure una malaltia de transmissió sexual o canviar el lema 'si beus no condueixis' per 'no beguis'». En aquest sentit, Mulet afirmà que «aquesta polèmica ha sortit de mare».

Per la seva banda, el coordinador d'EU-Mallorca, Miquel Rosselló, posà de manifest que «hauríem de fer una reflexió sobre l'actuació del PP davant aquest tema. A nosaltres ens alarma que un partit com el PP critiqui un programa de prevenció que es fa a tot arreu seguint les mateixes pautes». Roselló plantejà la qüestió de «com és possible que per interessos partidistes es creï alarma social en una societat on existeix aquest problema».

Pel que fa al suport que ha rebut el PP per part de l'ONG Acció Social, que ha cursat una denúncia davant la fiscalia per tal que es retiri la pàgina web clubdenit.com, Rosselló afirmà que «aquesta organització té un marcat caràcter i és la mateixa que s'ha manifestat en contra del repartiment de preservatius, dels homosexuals o de les parelles de fet». Rosselló, que afirmà que «des de la Conselleria no es contempla la retirada de la pàgina web», posà de manifest que «aquesta actuació està en consonància amb d'altres del Partit Popular demostrant una actitud ultraconservadora que s'allunya del centre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.