algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

El Solleric s'obre per als joves fotògrafs

Estudiants d'una vintena de col·legis de Palma exposen les seves millors imatges

El Casal Solleric inaugura avui l'exposició de la setena Marató Fotogràfica Escolar, en la qual es mostren sis-centes fotografies realitzades per escolars d'una vintena de col·legis de Palma. Amb referència a temes com la Dona, Escenes de carrer, Som noviis!, Jo i els altres, Parets i Vicis, 650 estudiants de 8 a 21 anys repartits en tres categories demostraren el seu enginy i originalitat en aquesta iniciativa patrocinada per la regidoria d'Educació i organitzada per Pilar Negredo a través de Betacolor.

Les «interminables» obres de Palma, escenes juvenils i d'actualitat, quotidianes i familiars, referències al tabac i a la beguda, com també els seus respectius vicis i altres manies, parets amb grafits i representacions de la dona en els seus diferents aspectes han estat, segons l'organització, les imatges més captades en aquesta edició, que augmenta de qualitat i participació respecte d'altres anys.

Com a guanyador de la sèrie de sis fotografies proposada per l'organització quedà l'alumne del Col·legi Francès Anduin Guy, de 15 anys. A més a més d'ell, han resultat guanyadors dels primers premis per categories Maria Vila González (12 anys), de Mata de Jonc, per la sèrie Jo i els altres, i Rebeca Fernández Wenzel (21 anys), del centre Josep Maria Llompart, per la sèrie titulada Dona. Tots tres han aconseguit una compensació de dos-cents euros.

Pel que fa als segons premis, aquests han estat per a Adrián Rodríguez Rodríguez (12 anys), del Cide, per la sèrie Som noviis!; Carme Fiol Salvà (14 anys ), de la Santíssima Trinitat, per Vicis i Miquel Alemany Carbonell (21 anys) pel tema Dona. Han estat guardonats amb un premi de 120 euros. Els tercers premis, dotats amb 90 euros en treballs o material fotogràfic, foren per a Laura Peiró (9 anys), de Monti-sion; Blanca Ortiz (13 anys), de la Santíssima Trinitat, i Alejandro S. Vaquer (20 anys), de l'Escola Superior de Disseny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.