cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

Sunflowers gravarà en DVD el concert amb orquestra de cambra

L'actuació dels mallorquins tindrà lloc divendres al Teatre d'Artà

El grup mallorquí Sunflowers gravarà en format DVD el concert que el pròxim 15 de març oferirà en el Teatre d'Artà, al costat de l'orquestra de cambra The New Royal Bubbles Chamber Orquestra. Els mallorquins no descuiden cap detall i per això comptaran amb la col·laboració del conegut il·luminador Andrés López i del director de cinema Luis Ortas, un dels guanyadors de l'últim festival de curtmetratges duit a terme a Alcúdia.

Sobre The New Royal Bubbles Orquestra, l'orquestra de cambra de tarannà simfònic que acompanyarà els mallorquins damunt l'escenari i que estarà composta per vuit violins, tres violes, dos violoncels, un contrabaix, una flauta, un oboè, un clarinet, un fagot, una trompa i una trompeta, s'ha d'assenyalar que ha estat reunida i coordinada pels germans Xisco i Miquel Àngel Aguiló.

Aquesta serà la primera vegada que els Sunflowers actuaran al costat d'una orquestra de cambra de tals característiques. El treball necessari per tal de posar en convivència dos mons tan a priori dispars com són el pop i la música clàssica ha estat descrit per Miquel Àngel Aguiló, director de l'orquestra, com «una enorme tasca que s'ha realitzat en un ambient extraordinari, atesa l'excel·lent química existent entre els músics».

El mallorquí, reputat músic clàssic, va voler indicar també que «hem intentat allunyar-nos totalment de l'anomenat rock o pop simfònic a la recerca d'un so que mantingués l'essència tant de la música dels Sunflowers com de la clàssica». El director de The New Royal Bubbles Chamber Orquestra està esperançat que la gran feina realitzada es reveli com «un espectacle estètic i complet que transmeti color, energia, il·lusions i màgia, i que provoqui incendiàries emocions entre el públic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.