algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°
10°

Elsa Anka, David Civera i Mónica Pont, presents en una gala benèfica a Palma

El cantant interpretà tres temes del seu treball «Dile que la quiero»

Una solidària nit a Palma, va reunir tres rostres coneguts, David Civera, Elsa Anka i Mónica Pont. Els tres famosos participaren anit en una gala benèfica per ONG's Medicus Mundi, Unicef i Creu Roja Espanyola la discoteca Pachá.

Els tres han estat en altres ocasions a l'Illa. David Civera va estar en viatge d'estudis als catorze anys, on per cert va conèixer una al·lota aquella mateixa nit. L'actriu i model Mónica Pont, ha vorejat amb vaixell tota la costa mallorquina, a més d'haver realitzat obres de teatre a Palma, igual com Elsa Anka. La darrera obra d'Anka a Palma va ser una de Woody Alen. En aquests moments, Elsa, confessa ser «chacha, mare i treballadora», ja que viu uns moments molt evocada als seus fills i al seu treball.

Com era d'esperar, David Civera actuà a Pachá. El cantant interpretà tres temes del seu treball Dile que la quiero: Caminar per la vida, Muévete i Creí en tí. Civera, participà al Festival d'Eurovisió de l'any passat, confessà que la cançó de Rosa d'Operación Triunfo és «molt festivalera per al certamen, però el que ara es porta és el llatí, com Corazón Latino».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.