algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo són portada a la premsa rosa

Totes les revistes del cor es fan ressò aquesta setmana de la separació de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, notícia que comunicaren els mateixos interessats el passat cap de setmana. A més dels detalls sobre la ruptura de la relació (suposades gelosies i infidelitats), impacta que Carmina Ordóñez no hagi perdut oportunitat i ja sigui portada a Diez Minutos confessant que està molt trista perquè és la culpa de la ruptura.

Carmina, que també és protagonista aquests dies perquè el jutge ha desestimat la seva demanda per maltractament contra Ernesto Neyra, diu que no explicà els motius de la seva separació perquè «són molt durs». Davant la pregunta de si hi ha hagut infidelitat, contestà que «jo som masclista i per mi la infidelitat per part de l'home és més normal». Les revistes del cor dibuixen el torero com un home destrossat, que ha fet tot el possible per recuperar el seu matrimoni, encara que Eugenia no ha aconseguit superar el desamor.

També han anunciat la seva separació definitiva María Jiménez i Pepe Sancho. En una entrevista a Hola, la cantant explica que ha estat una ruptura per cansament, en haver estat vuit mesos de discussió diària. A més, manifesta les seves sospites que encara que no ha vist ningú, han existit més relacions. María Jiménez assegura que intentà per tots els mitjans salvar la relació, mostrant-se disposada a perdonar, encara que ell negà l'existència d'altres persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.