algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Clubdenit.com, una opció virtual per prevenir el consum de drogues

La web inclou propostes per aconseguir un oci nocturn saludable

La conselleria de Benestar Social presentà dintre del programa de Prevenció i tractament de joves amb problemes de consum de drogues la plana web Clubdenit.com. La iniciativa va adreçada a joves d'entre 14 i 29 anys i té com objectiu la prevenció del consum. Clubdenit.com es planteja com un site d'oci en forma de club virtual, en què s'ofereixen tota mena de possibilitats d'ús del temps lliure als joves i abundant informació sobre el consum d'estupefaents i els seus efectes en la salut, sense oblidar totes les possibilitats de tractament.

A més de totes les seccions dirigides especificament als joves, també n'hi ha altres dues dirigides a professionals dels camps educatiu, assistencial, jurídic... i als pares i les mares que vulguin ampliar informació sobre les problemàtiques derivades del consum habitual de drogues. Al mateix temps el programa incorpora una tasca de difusió a nivell de carrer. Fent servir la plana web com a base d'operacions que centralitza la informació. També s'estan realitzant fulletons monogràfics sobre diversos temes englobats dins l'objectiu del programa. Els dos primers sortiran a l'abril i tractaran el consum d'alcohol i el policonsum.

Altres objectius dintre el mateix programa Clubdenit.com que s'estan posant en marxa són dos tallers itinerants. Ambdós començaran el proper mes de maig. Un anirà adreçat a joves consumidors de drogues recreatives interessats en reduir el seu consum a través de l'obertura d'un espai de debat i intercanvi d'experiències. El segon taller anirà dirigit als pares dels participants al primer taller i té com a intenció palesa facilitar la comunicació entre ells. La presentació es realitzà al Café Garito i en ella hi prengueren part els disc jocqueis Nacho Velasco i Pepe Link i el video DJ Taltaloop.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.