cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

El Teatre de Manacor acollirà l'estrena de noves coreografies

El Teatre de Manacor acollirà el proper dissabte dia 9 de març a les 20.30 hores l'estrena simultània de tres coreografies d'altres tantes companyies de dansa contemporània. Diverso Alaria, Ada Obrador i la companyia D-Dansa compartiran escenari per presentar els seus nous muntatges, Il Copto, Terra Roja i Paraules, respectivament.

El primer dels muntatges, Il Copto, és una coreografia de Diverso Alaria, àlies de Willie Sanz, intèrpret de la peça, amb percussions en directe de Simon Malone, que es basa en la figura mitològica de Cagliostro i la seva intenció de «cercar la llum».

Pel que fa a la coreografia d'Ada Obrador, aquesta divideix la seva Terra Roja en dues parts, De sentir i Som home vell, ambdues amb música de Joan Valent i vestuari de Tolo Crespí. La primera d'aquestes es desenvolupa a partir d'un personatge clau, un viatger turmentat per la recerca, la memòria i la inseguretat, mentre que la segona es basa en la figura de Ramon Llull i el concepte de solitud.

La tercera de les coreografies, Paraules, creada per D-Dansa i dirigida per Dana Fuster, incorpora la percussió com un element més d'un espectacle, que fou presentat el 24 de setembre del 1999. Amb cinc ballarines sobre l'escenari, el muntatge utilitza el so en viu com element principal per descriure situacions que denuncien la injustícia del comerç amb els països no desenvolupats del Sud i reivindiquen «la lluita per la llibertat de ser».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.