nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Norma Duval ocupa les portades de la premsa del cor

La famosa vedet Norma Duval és la protagonista de les portades d'Hola i Diez Minutos, on anuncia que està embarassada i que se separa del productor José Frade. Joan Collins i el seu nou marit apareixen a Lecturas i Rosa López, d'Operación Triunfo a Semana. Norma Duval afirma a la revista Hola que el fill que espera fou «concebut amb molt d'amor per part dels dos» i que ell li havia demanat «insistentment» tenir un fill amb ella. No obstant això, «la seva reacció davant la notícia del meu embaràs no ha estat la que esperava. I per això em sent molt decebuda».

Per una altra banda, «la princesa Alèxia de Grècia i el seu marit Carlos Morales han estat pares d'una nina, Arrietta», publica Diez Minutos, després d'una espera de gairebé set hores a la clínica Teknon de Barcelona. La nina pesà 3'500 quilograms, amida 51 centímetres i és, segons digué el seu pare a la revista, «moreneta i amb la cara rodona» i el seu nom és «mig grec mig basc i té bastants significats».

Lecturas dedica la seva portada i un ampli reportatge a l'interior al cinquè casament de l'actriu Joan Collins, qui als 68 anys no està disposada a veure passar la vida, amb un productor teatral de 36 anys. El reportatge mostra una Joan Collins per qui no sembla que passi el temps, protagonista d'una cerimònia al millor estil escocès, i on declara que està encantada d'haver-se casat amb Percy.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.