algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Araceli Segarra narrà a Felanitx les experiències viscudes a l'Everest

El 1996 l'alpinista fou la primera dona espanyola a conquerir el cim

La catalana Araceli Segarra fou la primera dona espanyola que coronà, el 1996, l'Everest. Ahir, a les 21 hores, convidada pel grup excursionista Cabrit, va relatar les seves experiències a la Casa de Cultura de Felanitx. Les dues cares de l'Everest fou el títol de la conferència, en el transcurs de la qual el públic pogué gaudir i conèixer de primera mà la bellesa de les imatges enregistrades en un documental en format IMAX.

«Ara el meu objectiu és conquerir el K2 i el Kangchenjunga. Aquest és al Nepal i té 8.585 metres. Cap dona en la història no ha aconseguit mai coronar els tres cims», explicava Segarra a la seva arribada ahir al matí a l'aeroport de Son Sant Joan. Nascuda el 1970, Araceli és, a més d'alpinista, fisioterapeuta i model. «L'alpinisme és, avui per avui, el meu hobbie, perquè és una cosa que et costa molt de diners», afegia Segarra.

Té un ampli currículum. Ha col·laborat en la realització del llibre de National Geographic Everest mountain without mercy; ha estat ajudant de càmera de la pel·lícula Siete años en el Tibet, i ha fet reportatges i articles de premsa escrita. «Aprofitaré aquest cap de setmana que estic per aquí per escalar roques a Mallorca», va manifestar l'alpinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.