nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Sant Francesc passa per la passarel·la

Els alumnes de segon curs de batxillerat mostraren les seves dots com a models al Poble Espanyol

Com ja és tradició des de fa 23 anys, els més grans del col·legi de Sant Francesc de Palma, els alumnes de 2n de batxillerat, organitzaren ahir una espectacular desfilada de models per recollir beneficis per al viatge de fi de curs a París. El lloc escollit fou la Sala Magna del Poble Espanyol i, complint les expectatives dels organitzadors, el recinte s'omplí de gom a gom. Alumnes, pares i professors ocuparen la sala des de les 20:30 hores, moment en què obrí les portes. Esperaren pacientment l'inici de la gala, que s'endarrerí gairebé 40 minuts, i aplaudiren amb entusiasme la sortida dels joves models.

Quatre al·lotes i dos al·lots presentaren la desfilada i vint-i-quatre alumnes, meitat nois i meitat noies, foren models per un dia. Al llarg de la nit els joves estudiants lluïren conjunts esportius, informals i vestits de gala de diferents firmes de Mallorca, entre les quals Pasatiempos, Roll & Roll i Devil. Les càmeres no hi faltaren i una pantalla retransmeté la vetlada. Per a l'esdeveniment, els estudiants comptaren amb la participació dels més petits de Sant Francesc, els nins de parvulari i de primer, que desfilaren per la passarel·la i despertaren les rialles entre el públic.

A més de les desfilades de models, la gala presentà altres actuacions, com un espectacle de capoeira que es féu a la primera part i l'actuació d'un grup de percussió. Un sorteig amenitzà el temps de descans de la segona part, mentre alguns sopaven a l'improvisat bar i els models es canviaven de roba per les darreres desfilades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.