nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La XXIV edició de la diada ciclista va convocar fins a 11.500 ciutadans

Grans i petits participaren a la convocatòria que sempre va a més

Quasi 11.500 persones, un miler més que l'any passat, participaren ahir matí en la XXIV edició de la Diada Ciclista de Sant Sebastià. A les 12.00 hores del migdia a la plaça de Santa Eulàlia el president Antich i el batle Fageda donaren el sus a la diada acompanyats per gairebé tot l'equip de Govern municipal, el regidor socialista Antoni Roig i el director de l'àrea de negoci de Palma de La Caixa, Diego Riera.

La jornada, organitzada per Cort i La Caixa, fou tot un èxit. Els ciclistes seguiren el mateix recorregut d'anys anteriors fins arribar al Palau Municipal d'Esports. Allà es féu el sorteig de sis bicicletes i l'entrega de premis especials. Aquests eren per al participant més jove, Hugo Tàrrega Torres de tres anys, i per al més gran, premi que recaigué per segon any consecutiu en Miquel Piña Forteza de 84 anys.

El premi per al grup més nombrós fou una altre cop per a l'Assocaició de Pares i Mares d'Alumnes del col·legi Pius XII. En total eren 78 els participants. Tant a la sortida del recorregut, que es féu amb aproximadament 45 quilòmetres, com a l'arribada dels ciclistes al Palau Municipal d'esports estigueren animats per diferents grups musicals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.